Polttopuuta kodin lämmikkeeksi Pirkanmaalta

Mäkkylän tilalta Ylöjärveltä saat kuivaa polttopuuta itsepalveluperiaatteella. Tule hakemaan kuorma tai tilaa kuljetus!

Myymälämme on avoinna lähes ympäri vuoden

Perunamyymälä

Suljettu

Polttopuut

Saatavilla

Osta polttopuut Mäkkylän perunatilalta

 

Polttopuun myynti on aloitettu vuoden 2024 osalta, itsepalvelumyymälä on auki.

Saatavilla on ~33cm kuivaa koivuklapia.

Tilaukset kotiinkuljetuksella voi tehdä soittamalla yhteystiedoissa oleviin numeroihin.

Itsepalvelumyymälästämme voit myös noutaa laadukasta polttopuuta silloin kun sinulle parhaiten sopii. Puut ovat katoksessa puulaatikoissa (0.9 irto m3), jotka voit tyhjentää esimerkiksi auton peräkärrylle tai kuljettaa pahvilaatikoissa autossa. Itsepalvelumyymälästä haettavia puita ei tarvitse varata, ellei kyse ole isommista määristä. Jos et saa kuljetettua kaikkea kerralla, niin kirjoita tussilla nimesi klapiin, joka jää laatikon päällä olevan kannen päälle ja hae loput puut viikon kuluessa. Ethän varaa täysiä laatikoita. 

Hyvä kuivaus ja tasainen palakoko takaavat hyvälaatuisen polttopuun. Mäkkylän puut pilkotaan harvalautaisiin puulaatikoihin heti alkukeväästä, jolloin pystymme hyödyntämään kuivattavat kevättuulet. Laatikot pinotaan ison peltoaukean keskelle tuuliselle kuivauskentälle neljän laatikon pinoihin. Pinojen väleihin jätettävä 30 cm:n välillä varmistetaan ilman kiertäminen laatikkoon joka suunnasta. Kun klapit ovat kuivia ne siirretään katoksen alle, jonka ansiosta puut säilyvät kuivina myös sateisilla keleillä.

 

Polttopuiden kotiinkuljetus

kuljetamme polttopuuta irtotavarana Ylöjärven lähialueille. Kuljetuksen hinta kauemmas sovitaan tapauskohtaisesti, määrästä ja matkasta riippuen. Tilaukset kotiinkuljetuksella voi tehdä soittamalla yhteystiedoissa oleviin numeroihin.

Polttopuiden hinnat

Koivu itsepalvelusta 70€ / laatikko (0.9 irtokuutiota).

Maksu suoritetaan käteisellä  perunamyymälän kassaan, Mobilepay käy myös (ohjeet myymälässä).

Kuljetukset alkaen 20€, matkasta riippuen.

Maksu laskulla tai käteisellä toimituksen yhteydessä.

Polttopuut kätevästi itsepalvelu­myymälästämme.

Mäkkylän perunatilan itsepalvelumyymälä on avoinna ma–pe klo 7.00–21.00 ympäri vuoden. Meiltä löydät myös maukkaat ruokaperunat, joita on tarjolla 10 kg ja 25 kg säkeissä.

Tervetuloa ostoksille!